Nu ai Facebook nu existi!




De ceva timp urmaresc ceea ce se intampla pe Facebook si ma uimeste ca s-a creat o alta lume in care oamenii traiesc cu bune si cu rele. Fiecare poate spune ce vrea si arata lumii ceea ce simte, gandeste si ce face. M-am uitat la pozele postate. Totul e de actualitate si stim unii de altii dand like-uri. Merg pe strada si aud vorbindu-se despre ceea ce se intampla pe Facebook. Prea multa transparenta, dar este si internetul o etapa a dezvoltarii umanitatii. Nu se mai trimit pps-uri prin mail, apeluri telefonice se efectueaza doar in caz de urgenta. Comunicarea este totala pe acest site: mesaje, video si voce. Nu ai Facebook nu existi! Ne-am prins si in bula asta cum altadata am fost prinsi in Mirc, Neogen, Hi5, etc. Suntem reali intr-o lume virtuala!
Nu ai Facebook nu existi! Nu ai Facebook nu existi! Reviewed by Sabina Laiber on noiembrie 17, 2013 Rating: 5

4 comentarii:

  1. Anonim16:30

    La fel de transparenta precum misterul tau. O admiratoare

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu incep sa detest mediul virtual, oamenii nu mai stiu sa aprecieze prezentele reale.

    RăspundețiȘtergere
  3. Doar unii oameni nu mai stiu a aprecia prezentele reale. :P Noroc ca exista oameni ce le place sa cunoasca oameni in timp real si face to face.

    RăspundețiȘtergere


Spune, te rog! :P

Dacă Dumnezeu ar exista...

                 Dacă Dumnezeu chiar există mi-aș dori să îmi îndeplinească doar o singură dorință.                Îmi doresc ca oamenii s...

Un produs Blogger.